Je bent hier: De Hopbel
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

info@dehopbel.nl

www.dehopbel.nl

Ophalen zaalhockeymaterialen

Op zaterdag 3 december kunnen de zaalhockeymaterialen weer opgehaald worden. Het betreft natuurlijk de zaalhockeyballen, maar ook de keepersmaterialen. Tussen 11:00 en 12:00 is de materialencommissie bij de Hopbel aanwezig om deze materialen uit te reiken.

Zaalwachten tijdens de zaalwedstrijden

Het zaalhockey wedstrijdseizoen staat op het punt van beginnen. In tegenstelling tot andere jaren, speelt elk team nu in een blok van 3 wedstrijden. In werkelijkheid speelt het thuis spelende team, het 1e en de 3e wedstrijd. Als volgt : A is Hopbel ( A-B, B-C en A-C ) De 2e wedstrijd ( B-C ) moet

Sinterklaas bij SMHC de Hopbel

OOOHHH, WIE KWAM ER TOCH KIJKEN Een hele hoop kinderen en allemaal een "beetje" druk, Maar zo ontzettend gezellig, mijn avond kan niet meer stuk! Ik wil alle kinderen bedanken voor deze geweldige avond, Allemaal hieperdepieper, maar geen enkele grote mond. Ik hoop dat jullie het net als ik,

Nog trainen ivm inhaal- of nog te spelen wedstrijden?

Voor de meeste zit het veldseizoen er op, maar er zijn nog een paar teams die nog wedstrijden moeten spelen en/of moeten inhalen. Voor die teams is er een mogelijkheid om deze week nog te trainen. Maar gezien het complex nu officieel gesloten is 's avonds, kun je contact opnemen met Bert van den Berg (06-22392768)

NIEUWE DATUM, afsluitende training carrousel trainers

Woensdag 23 november was de laatste training voor de jongste jeugd.
Woensdag 7 december a.s. is er nog afsluitende trainers-avond.

Vanaf 18:30 uur worden alle carroussel-trainers verwacht in de kantine. Om uiterlijk 20:00 uur sluiten we deze ITO-bijeenkomst af.

REMINDER!! Fuiten zaalcompetitie

Omdat het ieder jaar weer een hele klus is om de scheidsrechters voor de zaalwedstrijden rond te krijgen heeft het bestuur besloten dat met ingang v an het seizoen 2016-2017 alle scheidsrechters ingedeeld kunnen worden om te fluiten in de zaal. De scheidsrechterscommissie heeft dit aan het begin van dit seizoen met alle

Kampioenswedstrijden

Mochten er vandaag, morgen of na eventuele inhaalwedstrijden teams nog herfstkampioen kunnen worden, nog heel veel succes!! Foto's zijn altijd welkom :)

Woensdag 18 januari, leden meedenk-avond

Regelmatig horen we in de wandelgangen verschillende onderwerpen de revue passeren en vaak hebben deze onderwerpen (ook) te maken met financiƫn.

Resultaten scheidsrechters examens

Op 14, 16 en 18 november jl. zijn de scheidsrechters examens in het clubhuis afgelegd.  Maar liefst 57 leden zijn geslaagd en worden aan de poule van clubscheidsrechters toegevoegd. Een prima resultaat! De nieuwe scheidsrechters worden voor hun eerste wedstrijd ingedeeld met een ervaren scheidsrechter om te kunnen wennen aan de rol

Trainingsschema zaalhockey bekend

Bij deze het trainingsschema zoals de coaches het afgelopen woensdag 23/11 hebben afgesproken. Er wordt nog geprobeerd om ook de keepers van een aantal trainingen te voorzien, afhankelijk of dat er een trainer wordt gevonden en of er natuurlijk voldoende animo voor is. Zodra hier meer over bekend is, wordt iedereen hiervan op de hoogte gesteld.

comment Trainingsschema Zaalhockey 2016 2017.pdf

Briefing zaalhockey door Pim van Loon

Afgelopen woensdag 23 november heeft Pim van Loon een briefing gegeven betreft de spelregels voor het zaalhockeyseizoen 2016-2017.

comment Briefing spelregels zaal 2016-2017 Pim van Loon.pdf

Aan- en afmeldingen

Hieronder een overzicht van de aan- en afmeldingen van de afgelopen weken.
Aanmeldingen: Jasmijn  Looman. Afmeldingen: Sanne Vissers Dames 4, Sanne van Oorschot MA2, Ilke Marinus jong dames 2.
.

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
JD1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch JD4 9-0
MA1 MHC Best MA1 1-4
MA2 HC Tilburg MA7 1-1
MC3 HC Mierlo MC7 6-0
MD1 Rosmalen MD3 3-0
MD4 VMHC MD6 0-1
D2 B.H.V. Push D2 2-2
D3 MHC DES D3 0-0
D4 Hockeyclub 's-Hertogenbosch D10 2-0
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site