Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

REMINDER!! Maandag 31 oktober info-avondThe Hockey Factory

Beste trainers,

Om al onze leden een kwalitatief goede training aan te kunnen bieden is een grote uitdaging gebleken. Om hier nog beter invulling aan te kunnen geven hebben we als club gekozen om onze trainers op verschillende manieren te ondersteunen. Naast meer persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen al onze trainers nu ook gebruik gaan maken van de "The Hockey Factory”

Een goede training betekent, naast een goede structuur en trainer, ook het aanreiken van de juiste oefenstof. Een training met leuke, verrassende oefeningen en een goede methodische opbouw kan enorm stimulerend zijn voor spelers én trainers. The Hockey Factory is één van de eerste aanbieders van online oefenstof voor hockeytrainers. Sinds 2005 bedienen zij duizenden trainers, in Nederland en in het buitenland.

Trainers kunnen gebruik gaan maken van de vernieuwde website van THF, The Hockey Factory 2.0. Deze vernieuwde site is nog gebruiksvriendelijker en biedt complete trainingen met duidelijke uitgewerkte trainingsdoelen en leeraccenten voor verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. The Hockey Factory heeft daarmee wat te bieden voor alle trainers, jong, oud, onervaren en ervaren.

Als trainer kun je alvast een kijkje gaan nemen en bij het maken van hun trainingen gebruik gaan maken van THF. Iedere trainer krijgt hiervoor zijn of haar eigen inloggegevens toegestuurd.

Met het gebruik van The Hockey Factory kunnen we een nieuwe stimulans geven aan de kwaliteit van de trainingen binnen onze club! 

Op MAANDAG 31 OKTOBER A.S. vind er een introductieavond plaats voor het gebruik van The Hockey Factory AANVANG 19:00 uur.

Deze introductie zal worden verzorgd door Remco Hartgers en wordt gecombineerd met een train-de-trainer-avond waarop allerlei praktische tips worden gegeven voor wat betreft het trainen geven.

We hopen van harte op jullie voltallige aanwezigheid!


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

Hoofdsponsors



Kledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 Hockey Club Uden DO25-4 2-5
D1 Hockey Geldrop D1 5-1
D2 Oss D3 2-4
D3 Sint Oedenrode D2-O 8-0
D4 Hockey Club Uden D2-O 0-2
D5 HC Mill D1 0-2
DO25-1 V.M.H.C. Geel-Zwart DO25-3 3-3
H1 Hockey Geldrop H1 2-2
H3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch H8 0-9
H30-1 Sint Oedenrode H30-2 3-0
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site