Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Agenda
Nog geen agendapunten.
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Nieuw digitaal wedstrijdformulier + Update !!

Zie onder voor update vanuit Lisa

Vanaf komend weekend maken we gebruik van het nieuwe DWF. We vinden het belangrijk alle wedstrijdsecretarissen en zaalcommissarissen te informeren over dit nieuwe DWF, waarvan de vormgeving is veranderd. Inhoudelijk en procedureel zijn er geen veranderingen, behalve daffft de coaches nu een eigen code ontvangen om het formulier in te vullen en af te ronden.

In deze mail vind je de belangrijkste zaken. Daarnaast is een nieuwsbericht gepubliceerd op www.knhb.nl dat toegang geeft tot de meest gestelde vragen en de handleidingen.


Handleiding
Omdat de vormgeving is veranderd, is er een nieuwe handleiding beschikbaar. Deze vind je op de website van de KNHB via deze link https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/handleiding-dwf

WF 3 codes
Met ingang van het nieuwe formulier maken we gebruik van drie codes per wedstrijd. Een code wordt gestuurd aan de teambegeleider van het thuisspelende team, eentje naar de teambegeleider van het uitspelende team en ook de scheidsrechters ontvangen een eigen code.
LET OP: 
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code: 


De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter! De teambegeleidercodes van verenigingen die werken met een LISA-verenigingspakket zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp. 

Invallende scheidsrechters/laat aangewezen scheidsrechters Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. 

Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes (zie hieronder). Overzicht wedstrijdsecretarissen De wedstrijdsecretarissen van de verenigingen ontvangen voor elk weekend een overzicht van de codes die op hun vereniging betrekking hebben. Voor het weekend van 5 en 6 januari wordt dit overzicht op 4 januari verzonden. 

Coaches die geen code hebben ontvangen, kunnen dus met jullie schakelen om de juiste code alsnog te ontvangen. Toegang tot DWF Het DWF vind je via deze url https://dwf.hockeyweerelt.nl. Daarnaast geven de websites van de verenigingen net als voorheen toegang tot het DWF. Probleem? Mocht je onverhoopt komend weekend te maken met een technisch probleem, neem dan contact op met de leverancier van de verenigingspakket, AllUnited of LISA. Zij nemen contact op met de KNHB indien dat nodig is zodat we eventuele bugs snel kunnen oplossen. Andere vragen over het DWF kun je komend weekend per mail sturen naar [email protected] De KNHB en de leveranciers staan komend weekend standby om in geval van problemen zo snel mogelijk te kunnen handelen.

We wensen iedereen een goed en sportief weekend toe!
Afdeling Competitiezaken KNHB


"Op dit moment vragen we de coaches om het na de wedstrijd nogmaals te proberen. Mocht het dan ook niet lukken, dan verzoeken we de coaches de spelers na de wedstrijd in te voeren in het opmerkingenveld zodat wij ze wel ontvangen. Het is wel aan te raden voor aanvang van de wedstrijd de scheidsrechter op de hoogte te brengen. We beseffen ons dat dit niet ideaal is, maar voor de korte termijn wel een oplossing. Ondertussen werken wij door aan het tonen van de spelers op de juiste wijze."Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Maud Duray
  • Isabelle Duray
  • Marius de Greef
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site