Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5
Vorige pagina

Zaalhockey 2017-2018

Voor de reguliere competitie is de definitieve poule-indeling bekend gemaakt. Deze staat kun je hier vinden: junioren / senioren. De eerste twee trainingen voor alle juniorenteams zijn al op 19 en 26 november. De planning hiervan wordt binnenkort naar de betrokken teams gestuurd.

Naast deze twee trainingen worden nog meer trainingen in de zaal aangeboden. De planning hiervan wordt samen met de coaches en trainers gemaakt op 23 november. Die avond begint om 20.00 uur met een presentatie van Bowie van der Schoot van Hockeywerkt over zaalhockey spelregels. Aansluitend gaan we kijken of we een  planning kunnen maken. We hebben dit vorig jaar voor het eerst gedaan en dat is eigenlijk wel goed bevallen. Anders dan vorig jaar hebben een aantal teams nu training via Hockeywerkt en deze trainingen worden in overleg met Hockeywerkt gepland. De gedachte daarbij is dat we op de muur een kalender hangen met de beschikbare trainingstijden. Coaches kunnen dan aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat (met een post-it). Als er dubbelingen voorkomen, zal de zaalhockeycommissie  nagaan welke oplossingen daarvoor gevonden kunnen worden (samen met de betreffende coaches). Let op: het zijn allemaal tijden in het weekend, omdat er geen doordeweekse tijden beschikbaar zijn.

We willen alle teams die mee doen met zaalhockey, vragen om vóór 6 november 2017 aan te geven wie van de veldteams NIET meedoet in de zaal. Dit in verband met de inrichting van de teams in Lisa en de daarmee samenhangende inning van de contributie. De inning van de contributie zal waarschijnlijk in december of januari plaatsvinden.

Voor trainers die op zoek zijn naar goede trainingen in de zaal, hebben we informatie beschikbaar met beelden van een toen nog duidelijk jongere Maartje Paumen die de trainingen voor doet. Op verzoek (via [email protected]) is die informatie beschikbaar.

 


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

Hoofdsponsors



Kledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Gitta te Dorsthorst
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site