Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Corona Update

Helaas met minder goed nieuws..

De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. De regionale aanpak heeft nu plaats gemaakt voor landelijke maatregelen. Dat betekent dat deze maatregelen vanaf nu voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en supporters gelden.

Gelukkig blijft sporten mogelijk, maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas moeten ook de sportkantines weer dicht. NOC*NSF heeft de informatie uit het Protocol verantwoord sporten aangepast naar de nieuwe maatregelen en zal dit blijven doen als er de komende tijd nieuwe wijzigingen komen. Via de link op de website van NOC*NSF vind je altijd de laatste versie van het document. Daarnaast is de informatie op de website van de KNHB ook aangepast naar de nieuwe maatregelen.

Horeca op sportcomplexen

Vanaf 29 september moet de horeca op sportlocaties en -complexen tijdelijk gesloten blijven.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:

- Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
- Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
- Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
- Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
- Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

De KNHB en De Hopbel blijft iedereen oproepen om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op de verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

Hoofdsponsors



Kledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Djezz van Kessel
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 Hockey Club Uden DO25-4 2-5
D1 Hockey Geldrop D1 5-1
D2 Oss D3 2-4
D3 Sint Oedenrode D2-O 8-0
D4 Hockey Club Uden D2-O 0-2
D5 HC Mill D1 0-2
DO25-1 V.M.H.C. Geel-Zwart DO25-3 3-3
H1 Hockey Geldrop H1 2-2
H3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch H8 0-9
H30-1 Sint Oedenrode H30-2 3-0
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site