Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5

terug naar vorige pagina

Heren 1- Maastrichtse Hockey Club MHC H1 : 3 - 2

Door de afgelaste wedstrijd tijdens de vorige disco moest op de zaterdag van paaspop worden gespeeld door de strijders van heren 1. In de wetenschap dat er met een disco nooit verloren wordt en dit technisch gezien een discowedstrijd is, was er vooraf veel vertrouwen. Misschien was het door Maastricht dan ook niet slim om extra olie op het vuur te gooien door op een vrij stroeve wijze te communiceren dat deze wedstrijd toch echt vandaag gespeeld moest worden. Aanvoerder Barthel nam daarom na een paar minuten het goede voorbeeld om een afgeslagen corner binnen te tikken. Het overwicht wat Hopbel had verdween langzaam maar toch wist Duran vd schoot (u leest het goed) de 2-0 binnen te tikken door wederom een mooie actie van Paul. De taak om met 2-0 de rust in te gaan bleek nog niet zo makkelijk maar werd met hangen en wurgen behaald door onder meer uitstekend keeperswerk van Maxime. Toen Barthel na de thee als een paashaas zo snel was om de 3-0 binnen te tikken uit weer een corner leek alles in kannen en kruiken. 3-0 tegen de directe concurrent, kan het nog beter? Nee, helaas niet want vanaf toen leek de paaspop vrijdag in de benen te slaan. De rest van de tweede helft was te omschrijven als chaotisch, veel kaarten aan beide kanten en veel gefrustreerde Limburgers (vlaoi met Pasen niet in de aanbieding???). Maastricht gingen drukken en zoals wel vaker dit seizoen ging het een periode in de wedstrijd even niet zo heel soepel meer. Maastricht profiteerde en scoorden snel 2x achter elkaar. Echter bleven de schijdelse mannen strijden met een gelimiteerd aantal maar toch fanatiek publiek en pakte uiteindelijk de uiterst belangrijke 3 punten. Supporters bedankt, wij zien u graag op paaspop en 2e paasdag als we in de beker moeten spelen op dn hopstek!