Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5

terug naar vorige pagina

Heren 1- Oss H1 : 1 - 3

De formule is bekend: zorg ervoor dat je altijd minimaal 1x meer scoort dan de tegenstander. Hoe jammer is het dan als scoren niet wil lukken? Want vandaag zat het er zeker in voor de mannen van De Hopbel. Met ideale weersomstandigheden en de gewonnen wedstrijd tegen Maastricht in het achterhoofd, betraden ze deze zondagmiddag het veld in Schijndel. Oss stond op het affiche, een team waar De Hopbel vaak goed tegen presteert. Misschien niet altijd met winst als beloning, maar vaak wel degelijk met een tevreden gevoel. Helaas lag dat vandaag na 70 minuten anders. Er werd verloren met 1-3 en dit keer was er geen sprake van tevredenheid. Er had gewoon meer in gezeten, ware het niet dat Oss effectief bleek en De Hopbel allerminst. Na ongeveer een kwartier spelen, haalde een spits van Oss verwoestend uit met de backhand. 0-1. Vervolgens kreeg De Hopbel legio mogelijkheden, maar verzuimde het te scoren. Erg jammer en natuurlijk frustrerend. In de tweede helft kwam Oss op een 0-2 voorsprong middels een geslagen strafcorner. Alle hens aan dek! ‘t Zou De Hopbel toch niet gebeuren? Gelukkig was daar Pepijn ‘de snee’ Levink die de aansluitingstreffer maakte. Er was weer hoop. Maar alleen hoop bleek onvoldoende toen Oss besloot nog een strafcorner binnen te slaan voor de 1-3.

Een zure nederlaag op een prachtige dag. Dat maakt ‘m dubbel zo zuur. De Hopbel hoeft echter niet te treuren: er zijn nog voldoende kansen om punten te verzilveren. Volgend weekend spelen de mannen uit Schijndel tegen het Valkenwaardse HOD. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!