Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Agenda
Nog geen agendapunten.
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Introductie Blauwe kaart

Beste Hopbellers,

Sportiviteit, gezelligheid en prestatie gaan hand in hand.Omdat we dit graag zo willen houden, gaan we de 2e helft van het seizoen de blauwe kaart introduceren bij een aantal jeugd teams. Een aantal coaches zijn of worden gevraagd hier serieus aan deel te nemen zodat we kunnen ervaren wat het aan positief gevoel gaat opleveren onze club.

Het is de bedoeling dat de blauwe kaart door het thuisspelend team aan de tegenstander wordt overhandigt met achterop geschreven waarom ze het team zo sportief vonden. Dat hoeft niet bij elke thuiswedstrijd, maar het gaat er wel om, dat er vanaf nu met dat sympathieke oog naar de wedstrijden wordt gekeken. Net als Shake Hands is dit een positieve impuls aan het gedrag van iedereen rondom de wedstrijd. En kan het bijdragen aan meer gunnen, meer complimenten over en weer en een fijnere sfeer waardoor hockey voor iedereen een nóg leuker spelletje wordt. Dat we daar als club ons best voor willen doen spreekt voor zich!


Deblauwe kaartwordt door de (Jongste) Jeugdteams na een thuiswedstrijd aan het bezoekende team gegeven, met op de achterkant geschreven waarom dat bezoekende team sportief & respectvol was. Dit leidt tot een Sportieve en Respectvolle wedstrijd en vergroot het plezier en de sfeer rondom onze sport. Het gaat immers niet (alleen) om het winnen, maar ook om de manier waarop het spel wordt gespeeld!

Als thuisspelend team verwelkom je de tegenstander en nodig je ze uit om na afloop van de wedstrijd met beide teams samen iets te drinken in het clubhuis; je zegt ook meteen dat je de tegenstander iets wilt geven. Een mooie manier om in positieve sfeer de wedstrijd te beginnen.

Het zou leuk zijn als er een aantal foto’s en of gemaakt worden van de complimenten en of bezoekende teams. Deze foto’s mag u doorzetten naar [email protected] zodat we hier een na bericht over kunnen plaatsen.

Video Blauwe kaart: https://youtu.be/vWU6CEM4uGU

Wij danken onze coaches voor hun positieve houding en voorbeeld!

Met vriendelijke groet,Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Maud Duray
  • Isabelle Duray
  • Marius de Greef
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site