Je bent hier: De HopbelHockeyZaalhockey
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Zaalhockey 


Zaalhockey SMHC DE HOPBEL 2017-2018

Indeling junioren 2017-2018

Indeling senioren 2017-2018

Trainingsschema zaalhockey 2017-2018

Presentatie zaalhockey 2017-2018

Spelreglement zaalhockey

Spelregelboekje zaalhockey


Junioren

Rond half november wordt gewoonlijk het competitieschema van de wedstrijden bekend gemaakt. Dit jaar is voor het eerst samengewerkt met Hockeywerkt die voor een aantal teams de trainingen verzorgt. Dit jaar hebben de teams ook een keuze gehad in het aantal trainingen. Om een zo goed mogelijke verdeling van trainingen mogelijk te maken organiseren we op donderdag 23 november een gecombineerde infoavond/Perzische markt, bestemd voor trainers, coaches en scheidsrechters van een juniorenteam.  

De bedoeling van die Perzische markt is dat ter plekke (dus in het bijzijn van alle teams van wie de trainingen nog gepland moeten worden) de trainingen worden verdeeld over de beschikbare zaalcapaciteit in het weekend. Hockeywerkt heeft overigens dan de trainingen die zij verzorgt al ingevuld. Het is dan natuurlijk wel noodzakelijk om zoveel mogelijk coaches bij elkaar te hebben. Reserveer dus alvast donderdag 23 november om 20:00 uur! Ben je coach en kun je die avond niet? Zorg dan voor een vervanger. Voor JA1 en MA1 zijn de trainingen al ingevuld op vrijdagavond. Die hoeven dus niet bij de Perzische markt te zijn.

De opzet van deze avond is als volgt:

·        Uitleg over evt. nieuwe regels bij zaalhockey (door Bowie van der Schoot)

·        Agenda trainingen invullen per team

Op deze avond zijn ook alle leden van de zaalhockeycommissie aanwezig om eventuele problemen met trainingen direct op te lossen. We hebben op voorhand iets meer uren gereserveerd om toch enige speling te hebben. Maar dat is natuurlijk niet onbeperkt om zo ook de kosten in de hand te houden. Er zijn wel al 2 trainingsdagen die vastliggen voor de Juniorenteams: zondag 19 en 26 november, beide dagen zowel  in de Dioscuren als in de Zuideinderparkhal. Alle overige trainingen vinden plaats in de Zuideinderparkhal. Er komt z.s.m. een schema van deze trainingen voor deze dagen.

Indien er ouders/verzorgers zijn die ook geïnteresseerd zijn in de uitleg van de (nieuwe) regels voor het zaalhockey, zijn zij natuurlijk ook van harte welkom! 

Senioren

Voor de seniorenteams en JA1 en MA1 zijn de trainingen al ingevuld op vrijdagavond. Die hoeven dus niet bij de Perzische markt te zijn.  Trainingsschema voor alle teams volgt uiteraard ook z.s.m.

Welke teams nemen deel aan de  zaalhockeycompetitie-nieuwe competitieopzet?

Elk team dat zich heeft opgegeven, is aangemaakt in Lisa. Let op: De teamnaam kan anders zijn dan op het veld. Verder komen de veldteams MD1 en MD2 in de zaal uit als drie teams, dus let goed op in welk team je zit!

Belangrijke feiten:

Net als vorig jaar spelen de teams hun wedstrijden in een drieluik, A-B, B-C en C-A, waarbij A het thuisspelende team is. Je speelt op 1 dag dus 2 wedstrijden, de meeste poules zullen uit 7 teams bestaan (je speelt dus 12 wedstrijden in totaal in de competitie).

De wedstrijden duren allemaal 2 x 20 minuten!

Start van de competitie is 3 december, laatste competitiedag is 25 februari.

Kosten competitie zaalhockey

De kosten zijn verschillend afhankelijk van het opgegeven aantal trainingen en of er al dan niet via Hockeywerkt wordt getraind. Het laagste tarief per deelnemer is  € 45,00 (1 training)en het hoogste tarief per deelnemer is € 90,00 (6 trainingen via Hockeywerkt)

E-teams, F-teams en Benjamins (trainingsleden)

Het Oliebollentoernooi wordt georganiseerd door Hopbel in Schijndel op 29 december 2017. Het oliebollentoernooi wordt voor de E8/E6-jeugd en de F-jeugd georganiseerd. Het definitieve speelschema volgt later, maar er zal rekening worden gehouden met het niveau van de teams.

Het zaalhockeytoernooi voor de E-teams wordt gespeeld op de zondagen 14 januari, 21 januari en 4 februari 2018 in Heeswijk-Dinther. Deze wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van Bernrode, Zijlstraat 1a, Heeswijk-Dinther. Dit toernooi wordt voor de E6/E8-jeugd georganiseerd, dus niet voor de F-jeugd. De 6-tallen zullen ’s morgens spelen, de 8-tallen ’s middags, het definitieve schema volgt later.

De kosten voor het Oliebollentoernooi bedragen € 35,00 per team. Ook deelname aan het zaalhockeytoernooi kost € 35,00. Maar als E-teams aan beide evenementen deelnemen kost dit slechts € 50,00 per E-team. F-teams hoeven dus alleen maar €35,00 te betalen voor deelname aan het Oliebollentoernooi. Voor zaalhockeysticks wordt gezorgd, maar als kinderen zelf een zaalhockeystick hebben, kunnen ze die ook meenemen.

Gelukkig kunnen we ook dit jaar weer iets voor onze Benjamins in de zaal doen. Op 30 december, 13 januari en 10 februari wordt er in de zaal getraind. Per training een leuk thema en net voor Carnaval natuurlijk verkleed trainen. Aanmelding via Angelique Kastelijn. Kosten zijn € 12,50 per deelnemer. Voor zaalhockeysticks wordt gezorgd, maar als kinderen zelf een zaalhockeystick hebben, kunnen ze die ook meenemen.

Mochten er nog vragen zijn, kun je die stellen via [email protected] .

 

Hartelijke groet,

De zaalhockeycommissie

 
Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
D1 H.O.D. D1 4-1
D2 Tegelen D2 3-0
D4 Tegelen D3 3-1
D5 Liempde D2 (O) 2-1
D6 M.H.C. Deurne D3 2-0
DJ1 V.M.H.C. Basko DJ3 3-0
H1 H.O.D. H1 1-5
H2 Don Quishoot H2 (O) 5-2
H3 HV Weert H2 (O) 3-4
H4 HC Oranje Rood Oranje-Rood H7 1-3
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site