Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Algemene informatie 


Plezier in hockey? 

Meld je dan nu aan als lid van de Schijndelse Mixed Hockey Club De Hopbel!

De hockeysport is voor jongens en meisjes meer dan alleen een wekelijkse hockeywedstrijd op het veld. Buiten de wedstrijden zijn er trainingen en worden er toernooien of andere festiviteiten georganiseerd waaraan kan worden deelgenomen. Bij De Hopbel is er dus altijd iets te beleven. En de betrokkenheid van onze leden (en hun ouder(s)/verzorger(s)) is bij de club groot.

Wanneer kun je lid worden???

Vanaf 5 jaar kun jij je aanmelden voor het "Funky Hockey". Vanaf 6 jaar als trainingslid. Na voldoende training kun je meedoen aan de competitiewedstrijden.

Wanneer gaan we hockeyen???

De eerste helft van het seizoen loopt van na de zomervakantie tot half december. Gedurende de winterstop zijn er een aantal teams die in de zaal trainen en hockeyen. Soms spelen we in de winter een aantal keren five-a-side, buitenhockey met andere spelregels of in de zaal. Na de carnavalsvakantie start de tweede helft van de competitie die loopt tot juni. Daarna is er een slotdag of toernooi waar met een hele dag sport en spel het seizoen wordt afgesloten. 

Wat heb je nodig???

Kunstgrasschoenen, scheenbeschermers en gebitsbeschermer zijn verplicht. Tweemaal per jaar is er de mogelijkheid om via de club een op maat gemaakt bitje te laten maken. Informatie hierover verschijnt op de website. Als kleding kun je gewone sportkleding aantrekken die gemakkelijk zit. Pas als je officiƫle wedstrijden met een team gaat spelen zal je het clubtenue dienen aan te schaffen via Camping Sport De Wit. Een groene korte broek/rok met logo, groene kousen, een witte polo voorzien van het Rabobank logo (jeugd). Tenslotte is een hockeystick natuurlijk ook erg belangrijk. Deze kun je voor drie proeftrainingen bij ons in het clubhuis lenen. Daarna koop je een eigen hockeystick. Laat je in de winkel goed informeren over de lengte van de stick.

Wil je kennismaken met de hockeysport???

Als je je aanmeldt kun je eerst drie proeftrainingen volgen om te kijken of het je bevalt. Dat geldt niet alleen voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor junioren en senioren die willen gaan hockeyen. Starten met hockey kan dus op alle leeftijden!


 
Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Fiene van Geffen
  • Meije Luhrman
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 mixed hockeyclub HDL DO25-1 0-1
D1 Sint Oedenrode D1 4-1
D2 MHC Best D2-O 1-1
D3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch D4 0-2
D4 MHC Best D3 1-1
D5 HC Grave D2 0-2
H2 HC Helmond H4 3-2
H3 V.M.H.C. Geel-Zwart H2-O 7-2
H30-1 MHCdeDommel H30-2 6-0
H4 B.H.V. Push H6 9-1
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site